Skip to content

Invertoare rezidentiale

XS Series

0.7-3KW/ Single Phase/ 1MPPT

Noul model XS de la GoodWe este un invertor solar rezidențial ultra-mic special conceput pentru a aduce confort și funcționare silențioasă, precum și eficiență ridicată gospodăriilor. Capacitatea sa variază de la 0,7 kW la 3,0 kW, iar caracteristicile sale cele mai remarcabile sunt greutatea sa ușoară, care este de 5,8 kg, și dimensiunea sa extrem de mică, echivalentă cu o bucată de hârtie de dimensiunea A4, ceea ce îl face deosebit de ușor de transportat și instalat. În mod remarcabil, oferă o supradimensionare de intrare de 30% DC și este capabil să atingă o eficiență europeană maximă de 97,2%. În mod convenabil, opțiunile de comunicații disponibile pe acest invertor sunt atât LAN, cât și Wi-Fi.

NS Series

1-3KW/Single Phase/ 1MPPT

Seria NS de invertoare GoodWe adoptă tehnologia de ultimă oră în conversia energiei solare fotovoltaice. Ideal pentru proiecte de locuințe nou construite sau pentru instalații casnice mici, oferă modele de 1-3kW pentru instalații de până la 3 module fotovoltaice. Tehnologia MPPT cuprinzătoare, tehnologia software și hardware sunt garantate pentru a maximiza durata de viață.

DNS Series

3-6KW/Single Phase/2 MPPT/Tigo Integrated (optional)

Seria DNS GoodWe este un invertor monofazat pe rețea, cu dimensiuni compacte excelente, software și tehnologie hardware cuprinzătoare. Fabricată pentru durabilitate și longevitate în conformitate cu standardele industriale moderne, seria DNS oferă eficiență ridicată și funcționalitate de vârf, impermeabilitate și impermeabilizare IP65 și un design fără ventilator și zgomot redus.

SDT Series

4-10KW/ Three Phase/ 2MPPT/Tigo Integrated

Seria de invertoare GoodWe Smart DT este special concepută pentru sisteme solare trifazate de acasă, acoperind o gamă largă de puteri de 4kW, 5kW, 6kW, 8kW, 10kW. Cele două MPPT-uri integrate permit intrări cu două matrice din orientări diferite ale acoperișului. Invertorul din seria SDT este mic, ușor și ușor de instalat. Potrivit atât pentru instalații exterioare cât și interioare, acest invertor oferă o funcționare silențioasă datorită răcirii cu convecție naturală, fără ventilator.

SDT G2 Series

4-15KW/ Three Phase/ 2 MPPT

Seria de invertoare SDT G2 de la GoodWe este una dintre cele mai bune opțiuni disponibile în sectoarele rezidențiale și comerciale, datorită punctelor sale tehnice forte, care îl fac unul dintre cele mai productive invertoare de pe piață. Datorită eficienței sale ridicate de (98,3%), capacităților îmbunătățite de supradimensionare și supraîncărcare și faptului că nu necesită o linie nulă pentru instalare, SDT G2 reprezintă o îmbunătățire remarcabilă în industrie.

MS Series

5-10KW/ Single Phase/3MPPT

Seria MS este răspunsul GoodWe la nevoile în creștere a segmentelor rezidențiale. Acest model monofazat de 5-10 kW cu 3 MPPT-s, este un invertor puternic și versatil. Este cu adevărat un campion în ceea ce privește supradimensionarea DC, oferind până la 100%, mult peste concurență, făcând posibilă, de asemenea, atingerea supraîncărcării AC de 10%. Cu o tensiune de pornire de doar 80V, MS este capabil să genereze electricitate mai devreme decât produsele echivalente, atingând o eficiență ridicată de 97,7%. Acest invertor este compatibil cu modulele bifaciale și remarcabil, deoarece curentul maxim de intrare atinge 12,5 A pe șir. Greutatea sa ușoară permite o instalare fără efort.