Skip to content

Invertoare comerciale pe acoperis

Smart DT Series

12-20KW/Three Phase

Seria de invertoare GoodWe Smart DT este special concepută pentru sistemele trifazate pe acoperiș, gama de putere de 12kW, 15kW, 17KW și 20kW sunt ideale pentru uz comercial mic. Cele două MPPT-uri integrate permit intrări cu două matrice din orientări diferite ale acoperișului. Invertorul din seria SDT este mic, ușor și ușor de instalat. Potrivit atât pentru instalații exterioare cât și interioare, acest invertor oferă o funcționare silențioasă datorită răcirii cu convecție naturală, fără ventilator.

LVSMT Series

12-20KW/Three-Phase/3MPPT/Low Voltage

Invertorul trifazat din seria LVSMT de la GoodWe este proiectat cu putere de intrare de joasă tensiune, special adaptat aplicațiilor fotovoltaice comerciale mici. Dezvoltată ca răspuns eficient la nevoile pieței din America de Sud pentru invertoarele de joasă tensiune de peste 10kW, seria GoodWe LVSMT este aplicabilă diferitelor game de tensiuni ale rețelei din regiune, care acoperă în principal 208V, 220V și 240V. Cu invertorul din seria GoodWe LVSMT, configurația sistemului poate fi simplificată prin evitarea instalării unui transformator scump care afectează negativ eficiența de conversie a sistemului.

LVDT/DT Series

12-25KW/Three Phase/ 2MPPT

Invertorul din seria DT de la GoodWe este potrivit pentru acoperișuri comerciale și industriale, precum și pentru sistemele fotovoltaice de dimensiuni mici și mijlocii. Datorită capacităților fiabile de suport al rețelei, impermeabilizării și antiprafului de înaltă calitate, alături de modulul cu gamă de tensiune extra-largă, nu poate fi utilizat numai în sistemele fotovoltaice de acoperișuri comerciale și centrale electrice comerciale, dar este, de asemenea, calificat pentru proiecte mari, cu cerere de megawați.

SDT G2 Series

17-25KW/Three Phase/2 MPPT

Invertorul din seria GoodWe 17-25KW SDT G2 este special conceput pentru proiecte rezidențiale trifazate și mici comerciale. Cu designul său compact, invertorul SDT G2 este cu 45% mai mic decât prima generație. Invertorul este, de asemenea, ușor și ușor de instalat. Eficiența maximă a acestui invertor este de până la 98,4%. Cu un sistem avansat de ventilație, invertorul este capabil să disipeze căldura eficient. În plus, poate fi personalizat cu un ecran LCD strălucitor integrat.

SMT Series

25-36KW/ Three Phase/ 3MPPT

Noua serie SMT de invertoare GoodWe este ideală pentru instalațiile comerciale pe acoperișuri la scară medie și mare, oferind o eficiență maximă de 98,8% și până la trei rute MPPT pentru anumite medii. Cu o greutate de doar 40 kg și un design compact și eficient, seria SMT este mai ușor de manevrat și instalat în comparație cu invertoarele similare de pe piață. Dispunând de o tensiune de intrare DC maximă de 1100 V, o gamă MPPT mai largă și o tensiune de pornire de 180 V, seria SMT garantează o generare mai timpurie de energie și un timp de lucru mai lung pentru a maximiza rentabilitatea și profitabilitatea pe termen lung pentru proprietarul sistemului.

LVMT Series

30-50KW/Three Phase/4 MPPT/Low Voltage

A doua generație a invertoarelor din seria MT de la GoodWe este potrivită pentru acoperișurile comerciale la scară medie și mare sau pentru sistemele fotovoltaice solare montate la sol, unde versatilitatea și rentabilitatea maximă sunt importante. Cu designul său compact și funcția de creștere a puterii, seria MT G2 de la GoodWe poate oferi o eficiență extrem de ridicată de 98,8%, oferind astfel o rentabilitate mai rapidă a investiției.

MT Series

50-80KW/ Three Phase/ 4MPPT

Seria MT de invertoare GoodWe este ideală pentru proiecte de distribuție de dimensiuni medii până la mari, în special pentru acoperișuri comerciale la scară largă și plante agricole. Gama se mândrește cu topologie avansată și tehnologie de control inovatoare pentru a obține o eficiență maximă de 99,0%, menită să maximizeze rentabilitatea pe termen lung și rentabilitatea pentru proprietarul sistemului.

HT Series

100-136KW/Three Phase/up to MPPT

Noua serie HT 1100Vdc (100-136 KW) este cel mai bun invertor string de mare putere pentru sectorul C&I. Seria HT oferă până la 12 MPPT-uri și este compatibilă cu modulele Bi-faciale, cu un prag mai mare de curent DC (Max. 15A per șir). Include comunicație PLC, protecție opțională la supratemperatura terminalului AC și detectarea umidității interne. Configurarea se poate face cu ușurință prin Bluetooth, iar diagnosticarea și actualizarea firmware-ului pot fi operate de la distanță. Seria HT încorporează perfect diferite seturi de puncte forte tehnice menite să realizeze economii mai mari în instalație, să sporească productivitatea și să diversifice opțiunile de monitorizare disponibile, ducând siguranța la nivelul maxim posibil în conformitate cu cele mai stricte standarde din industrie.