Skip to content

Despre noi

Cine suntem

Societatea noastra isi desfasoara activitatea din anul 2005. Suntem o echipă specializată alcătuită din ingineri certificați în domeniul energetic, electricieni autorizați și instalatori cu experiență, având un scop comun: de a oferi clientilor un sistem solar fiabil pentru a genera in siguranta propria energie verde.

Oferim consultanță de proiect, instruire tehnică, asistență la fața locului și post-vânzare serviciu.

Te ajutam sa alegi cea mai potrivita solutie pentru nevoile tale si te sprijinim in toate etapele proiectului cu experienta noastra pentru a-ti construi cel mai profi sistem fotovoltaic. De altfel, garantia pe care noi o oferim clientilor este de 10 ani.

Producem atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice avand parte de cele mai bune produse si tehnologie fiind certificati ANRE.

DE CE SA ALEGI UN SISTEM DE PANOURI FOTOVOLTAICE?

 • Zero emisii
 • Principala atracție a energiei solare este că, spre deosebire de alte surse, nu generează emisiile poluante nici direct, nici indirect. Odată ce ați instalat setul solar pe casa dvs., nu vor mai exista emisii de gaze cu efect de seră. Acesta este un motiv bun pentru a opta pentru instalarea acestor dispozitive.
 • Economie de energie
 • Instalarea panourilor fotovoltaice (PV) este o investiție inițial costisitoare, dar pe termen mediu economiile de energie realizate sunt deja foarte mari.
 • Compatibil cu alte tipuri de energie
 • Energia fotovoltaică este compatibilă cu alte surse și, de fapt, multe case au două instalații pentru ca energia convențională să funcționeze atunci când cealaltă nu. Aceasta este modalitatea de a face o tranziție treptată către energia solară și, mai ales, de a evita problemele.
 • Disponibil în toată lumea
 • Soarele este o sursă de energie inepuizabilă pe toată planeta, cel puțin pe termen foarte lung, deoarece se așteaptă să emită energie timp de 5 miliarde de ani. Este important să subliniem că energia este obținută de la soare în locuri unde nu există alte opțiuni, deoarece în zonele îndepărtate, aceasta este o modalitate prin care o mică instalație poate funcționa autonom.
 • Reprezinta o asigurare impotriva creșterilor prețurilor la energiea electrica
 • Timp scurt de recuperare a investitiei
 • Costurile de intretinere ale sistemelor fotovoltaice sunt minime
 • Pot fi montate pe acoperisuri, dar si pe sol.
 • Datorita tehnologiilor performante, pot fi folosite chiar si cand cerul este innorat, producand energie chiar si cand lumina este difuza, cum se intampla adesea pe timpul iernii. De asemenea, acumulatorii incorporati fac posibila utilizarea lor si noaptea.
 • In plus, este un sistem practic si ecologic, care protejeaza natura si previne incalzirea globala. Acest lucru se realizeaza mai ales in cazul panourilor monocristaline, care nu emit gaze nocive si nici nu contin alte materiale toxice, daunatoare pentru natura.

ALEGEREA PANOURILOR SOLARE POTRIVITE

Pentru captarea optimă a razelor solare este indicat sa alegem un panou solar cu dimesiuni potrivite zonei in care dorim sa-l montam. De asemenea, este foarte important ca panoul să fie montat cu un anumit unghi de înclinație, astfel încât radiația solară să cadă perpendicular pe suprafața acestuia în momentul când soarele se află la amiază. Atunci este captată cea mai mare cantitate de lumină din cursul unei zile. În acest fel ne asigurăm că obținem cel mai mare randament energetic.

Energia produsă cu ajutorul panourilor fotovoltaie este înmagazinată prin intermediul acumulatorilor speciali pentru a putea fi utilizată. Cele mai eficiente panouri sunt cele confecționate din celule monocristaline și policristaline. Acestea au cea mai mare capacitate de generare a curentului electric. Electricitatea se produce atâta timp cât fotonii vin în contact cu celulele fotovoltaice, adică atâta timp cât este soare pe cer.

Asset 1

MISIUNEA NOASTRA

Vom lucra sa depasim limitele si vom aduce clientilor nostri beneficiul celor mai noi si perfomante tehnologii confirmadu-le si chiar depasindu-le asteptarile.

Asset 3

VIZIUNEA NOASTRA

Tehnologia care creează libertate și calitate vieții. Vom dezvolta și vom alege sa promovam tehnologii care creează independenta energetica, care creează confort, participa la cresterea calității vieții. Credem în tehnologia ca creează libertatea oamenilor de a se bucura de natura curata, de prietenie si de pasiunile pe care le au sau și le poate dezvolta.

Lucram cu:
anre_logo
unnamed